Over

UP-TO-DATE
VAST­GOED

Bij BRIX hebben we een passie voor lastig te transformeren onroerend goed. Voor vastgoedprojecten die andere partijen liever links laten liggen. Met een gezonde dosis lef en daadkracht focussen wij ons op het updaten van leegstaande, vaak verouderde gebouwen zoals kloosters en scholen, die we een nieuwe woon- of werkfunctie geven. Dat doen we met respect voor het verleden en vanuit onze eigen duurzame toekomstvisie.

OVER BRIX

Als vastgoedontwikkelaar en -belegger wil BRIX een bijdrage leveren aan het aantrekkelijker maken en verduurzamen van woon- en werkomgevingen. Niet door nieuwbouw, maar door te investeren in bestaande panden met potentie en deze een nieuwe bestemming te geven. Zo zorgen we voor dynamiek op locaties en in omgevingen die vastzitten. Dat herontwikkelen van leegstaande gebouwen doen we met oog voor de wederzijdse belangen en het samenbrengen van alle betrokken partijen.

EEN UNIEKE KANS?


Kansen zien is vooruitkijken. Als we mogelijkheden zien in een pand en locatie, gaan we zo snel mogelijk met de gemeente in gesprek over onze ideeën en een mogelijke herbestemming.

EEN HAALBAAR CONCEPT


Een mooi concept moet ook haalbaar zijn. Daarom verkennen we in een vroeg stadium de kansen die de exploitatie biedt, waarbij een optimaal rendement op de lange termijn centraal staat. Zowel in financieel als in maatschappelijk opzicht.


TRANSFORMING PROPERTIES

Onder de vlag van BRIX Transforming Properties brengen we de vastgoedmarkt in beweging door verouderde panden te transformeren naar toekomstbestendige woon- en werkomgevingen. Dit met aandacht voor het financieel en maatschappelijk rendement.

Meer weten?

BUILD TO INSPIRE

Met BRIX Build to Inspire beleggen we vanuit een langetermijnvisie in residentieel en commercieel onroerend goed in diverse prijsklassen, wat zorgt voor een uitgebalanceerde beleggingsportefeuille. Vanzelfsprekend staat een optimaal rendement centraal. Voor de belegger én in maatschappelijk opzicht.

Meer weten?