Investeren

in vastgoed bij BRIX

Investeren

BRIX biedt zowel particuliere investeerders als institutionele beleggers de kans te investeren in onze vastgoedprojecten. Daarbij bieden we je een aantrekkelijke rente en de nodige zekerheid. Ideaal voor wie vermogensbehoud belangrijker vindt dan de belofte van een torenhoog rendement.

Een investering in vastgoed staat, anders dan bijvoorbeeld beleggingen in aandelen, voor de nodige zekerheid. Vastgoed behoudt immers nagenoeg altijd een bepaalde waarde. Door een borgstelling of het eerste hypotheekrecht, met het vastgoed als onderpand, loopt je inleg praktisch geen risico en kun je rekenen op een aantrekkelijke, vaste rente. Bovendien hebben onze vastgoedinvesteringsprojecten een hoge dekkingsgraad (‘loan-to-value’), wat betekent dat de waarde van het onroerend goed waarin wordt geïnvesteerd zich gunstig verhoudt ten opzichte van de totale inleg.

BRIX biedt je verschillende vastgoedinvesteringsmogelijkheden. Investeren is bij ons al mogelijk vanaf een inleg van € 100.000,- en met een beleggingshorizon vanaf 1 jaar.

Wil je meer weten over onze vastgoedproposities? Neem dan contact met ons op.

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist